Lejrskoler maj 2018

Sidse Lind Pedersen den 20-06-2018
    Kære alle

Frugtboden melder udsolgt - og lukker
    derfor ned for i år. I dag onsdag var sidste dag.
    Tak for støtten.

Mvh. 8. kl.
    Mette Jørgensen den 12-06-2018
    Kære alle

Det er snart sommerferie, og traditionen tro så skal vi have emneuge den sidste skoleuge.
    Emnet i år er: UD I DET BLÅ.

Ugens emne strækker sig fra mandag - torsdag fra kl 8.00 - 12.00.
    Vi har planlagt, at man i ugens 3 første dage er sammen i teams, mens den fælles afslutning på emnet er om torsdagen, hvor vi skal på en fælles tur.

Det er tilrådeligt at have gode gåsko på alle dage, fornuftigt tøj, samt madpakke og drikkelse med.
    Frugtboden har lukket hele ugen og alle skal påregne at være ude det meste af ugen.
    De enkelte klasser eller teams vil få mere eksakt besked, hvis der er noget specielt.

Fredag er sidste skoledag for 9. klasse, så derfor foregår denne dag på skolen. Det vil være 9. klasse, som planlægger starten på dagen. Det er også denne dag, der skal dystes mellem lærerne og 9. klasse, smides karameller osv. Alt i alt en sjov og fornøjelig dag.

Spirene skal være sammen med Hans i denne uge, og er derfor ikke med i emneugen.

Vi glæder os til en hyggelig og lærerrig uge.

Lone, Torben og Mette

Antal besøg